Verbroken Verbinding Massage
Verbroken Verbinding Massage

Verbroken Verbinding Massage

Verbroken Verbinding Massage

Iedereen heeft een eigen geboorteverhaal. Hoewel je er waarschijnlijk geen herinneringen aan hebt, kan de manier waarop je geboren bent een diepe impact hebben op wie je bent. Was je gewenst of niet? Ging de bevalling moeilijk of makkelijk? Ben je te vroeg geboren en moest je in de couveuse? De cellen in je lichaam hebben herinneringen aan de geboorte en de sensaties en emoties die je daarbij als baby gevoeld hebt. Onbewust heeft dit invloed op hoe je nu in het leven staat en de relaties die je hebt met je ouders, anderen en jezelf.

Met de Verbroken Verbinding Massage brengen we door middel van een vragenlijst eerst jouw geboortepatronen in kaart. Op je voeten ligt de zogenoemde pre- en perinatale lijn. Hier liggen de eerste ervaringen, die spanningen kunnen brengen in de wervelkolom en daarmee in de rest van ons lichaam. Patronen die in de prenatale fase zijn ontstaan blijven merkbaar in de rest van je leven. Wanneer deze patronen door voetmassage vrijgemaakt worden, is er ruimte voor verandering.

De Verbroken Verbinding Massage is op iedereen toe te passen voor het verzachten en helen van geboortepatronen. Het kan ook dienen als doel de verbinden met je innerlijke zelf of de verbinding met je vader of moeder te herstellen en versterken.

Het is in ieder geval een heerlijk ontspannende massage.

Bij baby’s of kinderen kan het via de moeder gedaan worden. Zo herstel je de band tussen moeder en kind of de verbinding met jezelf of een ander persoon die door eventuele geboortepatronen is beschadigd of verbroken.

Wil jij dit ervaren of wil je iemand deze massage cadeau doen?

Maak dan een afspraak via de knop hier onder.