Moeder Aardig
Tarieven

Tarieven

Bij een reisafstand van meer dan 20 kilometer breng ik € 20,- voorrijkosten in rekening.
In het weekend of op feestdagen reken ik een toeslag van € 20,-

Consult aan huis

Ook tijdens de zwangerschap mogelijk

€150,00

Vervolgconsult

€75,00

Afhankelijk van de problematiek duurt een eerste consult aan huis gemiddeld 2 uur. 
Soms is een vervolg consult nodig. Dit duurt vaak niet langer dan 1 uur.

Indien een eerste consult aan huis (120min) of een vervolgconsult (60min) meer tijd in beslag neemt, factureer ik €15,- per kwartier.

Tijdens het eerste consult wordt een uitgebreide anamnese afgenomen en zal ik  een voeding of kolfmoment observeren. Het mondje van je baby wordt onderzocht en als het nodig is wordt je baby gewogen en volgt een borstonderzoek. Al je vragen worden beantwoordt en je krijgt deskundig en praktisch advies. Het advies en de direct toepasbare tips komen in een verslag  wat je schriftelijk of via de mail na het consult ontvangt zodat je het altijd nog even na kunt lezen. Tot 2 weken na het consult word je begeleid via de telefoon of app. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden, dit hoort er gewoon bij.

Een consult in de zwangerschap is voor alle (aanstaande) moeders die borstvoeding willen geven en goed voorbereid willen zijn. Maar ook voor moeders die in het verleden een slechte ervaring hebben gehad met het geven van borstvoeding, een borstverkleining of borstkanker hebben gehad of om andere redenen verwachten dat het geven van borstvoeding misschien niet vanzelf zal gaan. Tijdens een prenataal consult bij jou thuis worden al je persoonlijke vragen beantwoord, krijg je voorlichting en volgt eventueel een borstonderzoek. Na afloop ontvang je een persoonlijk borstvoedingsplan op maat met een foto instructie over het aanleggen van je baby. Kortom, ik zorg dat je optimaal bent voorbereid op het geven van borstvoeding!

Consult op afstand

€60,00
(€1,- p/min)

Ook is er de mogelijkheid om een digitaal consult in te plannen. Dit consult vind dan via videobellen plaats. (via een medium naar keuze)

Een digitaal consult is veelal het zelfde als een consult aan huis en kan bijvoorbeeld uitstekend ingezet worden tijdens de zwangerschap. Ik plan 60 min voor jullie in. Het is natuurlijk niet geheel hetzelfde als een live bezoek en het kan zijn dat ik via de digitale weg niet goed tot een diagnose of oplossing met jullie kan komen. Ik zal jullie dan adviseren om toch een consult aan huis te plannen.

Telefonisch consult

€20,00

voor de eerste 20 min, daarna

€1,- p/min

Voor een korte vraag waarvoor geen observatie nodig is, kun je in sommige gevallen ook telefonisch of via de e-mail geadviseerd worden. Als blijkt dat het toch beter is om een voeding te observeren of je baby en of jou te onderzoeken volgt advies voor het maken van een afspraak voor een consult bij jou thuis

All in consult

€200,00

Het all-in consult is een digitaal consult in de zwangerschap inclusief live begeleiding na de bevalling. Tijdens de zwangerschap gaan we aan de slag met de voorbereiding op de borstvoedingsperiode (max. 60min). Na de bevalling kom ik bij jou langs voor een consult in het kraambed (max. 120min). Daarna begeleid ik je nog twee weken via de telefoon en of e-mail. En als je baby vier weken is volgt op jouw initiatief, nog een consult op afstand (max. 30min). Daarin worden jouw vragen over bijvoorbeeld kolven en oefenen met de fles beantwoord.

Presentatie en scholing

Ik maak een passende offerte op verzoek.

Overleg voor zorgverlener 

GRATIS

Ben je kraamverzorgster, verloskundige, huisarts, arts bij een consultatiebureau en wil je een vraag of probleem overleggen? Dan mag je me altijd mailen of bellen voor gratis deskundig advies en praktische tips. 

Algemene voorwaarden

Bij het plannen van consulten ga ik er van uit dat je akkoord bent met de mijn algemene voorwaarden.

 Vind je hier

Betaling

Na het consult ontvang je zo spoedig mogelijk de factuur via de e-mail. 

De betaling kan direct contant, of na ontvangst van de factuur binnen 14 dagen aan mij worden overgemaakt. Graag onder vermelding van het factuurnummer.

Vergoeding

Veel verzekeraars vergoeden lactatiekundige zorg vanuit de aanvullende verzekering. 

Declareer altijd de rekening bij jouw verzekeraar.

Vergoedingen per verzekeraar: 

Vind je hier

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereninging voor Lactatiekundigen.

IBCLC lactatiekundigen welke zijn aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor lactatiekundigen worden erkend door zorgverzekeraars. In een enkel geval wordt een doorverwijzing van huisarts of verloskundige gevraagd. Een telefoontje naar de betreffende verloskundige of huisarts en het wordt voor je geregeld.