Bij een reisafstand van meer dan 20 kilometer breng ik € 20,- voorrijkosten in rekening.

In het weekend of op feestdagen reken ik een toeslag van € 20,-

 

Consult aan huis

 150,-

Afhankelijk van de problematiek duurt een consult aan huis gemiddeld 1,5 uur.  Soms is een vervolgconsult nodig. Deze duurt vaak niet langer dan 1 uur. Indien een consult aan huis of een vervolgconsult meer tijd in beslag neemt, factureer ik 50,- per uur.

Tijdens het eerste consult wordt een uitgebreide anamnese afgenomen en zal ik  een voeding of kolfmoment observeren. Het mondje van je baby wordt onderzocht en als het nodig is wordt je baby gewogen en volgt een borstonderzoek. Al je vragen worden beantwoordt en je krijgt deskundig en praktisch advies. Het advies en de direct toepasbare tips komen in een verslag  en ontvang je schriftelijk of via de mail na het consult zodat je het altijd nog even na kunt lezen. Tot 2 weken na het consult word je begeleid via de telefoon of app. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden, dit hoort er gewoon bij.

Consult op afstand

€20,00

 

Voor een korte vraag waarvoor geen observatie nodig is, kun je in sommige gevallen ook telefonisch of via de e-mail geadviseerd worden. Als blijkt dat het toch beter is om een voeding te observeren of je baby en of jou te onderzoeken volgt advies voor het maken van een afspraak voor een consult bij jou thuis

Consult in de zwangerschap

€65,00

   

Een consult in de zwangerschap is voor alle (aanstaande) moeders die borstvoeding willen geven en goed voorbereid willen zijn. Maar ook voor moeders die in het verleden een slechte ervaring hebben gehad met het geven van borstvoeding, een borstverkleining of borstkanker hebben gehad of om andere redenen verwachten dat het geven van borstvoeding misschien niet vanzelf zal gaan. Tijdens een prenataal consult van een uur bij jou thuis worden al je persoonlijke vragen beantwoord, krijg je voorlichting en volgt eventueel een borstonderzoek. Na afloop ontvang je een persoonlijk borstvoedingsplan op maat met een foto instructie over het aanleggen van je baby. Kortom, ik zorg dat je optimaal bent voorbereid op het geven van borstvoeding!

All in consult

€200,00

 

Het all-in consult is een consult in de zwangerschap inclusief begeleiding na de bevalling. Tijdens de zwangerschap word je thuis gezien ter voorbereiding op de borstvoedingsperiode (max 1 uur). Na de bevalling kom ik bij jou langs voor een consult in het kraambed (max. 1,5 uur). Daarna begeleid ik je nog twee weken via de telefoon en of e-mail. En als je baby vier weken is volgt op jouw initiatief, nog een consult op afstand. Daarin worden jouw vragen over bijvoorbeeld kolven en oefenen met de fles beantwoord.

Presentatie en scholing

Ik maak een passende offerte op verzoek.

Overleg voor zorgverlener GRATIS

Ben je kraamverzorgster, verloskundige, huisarts, arts bij een consultatiebureau en wil je een vraag of probleem voorleggen? Dan mag je me altijd mailen of bellen voor een gratis deskundig advies en praktische tips. 

Algemene voorwaarden

Bij het plannen van consulten ga ik er van uit dat je akkoord bent met de mijn algemene voorwaarden.

 

 Vind je hier

 

Betaling

Na het consult ontvang je zo spoedig mogelijk de factuur via de e-mail.  De betaling kan direct contant, of na ontvangst van de factuur binnen 14 dagen aan mij worden overgemaakt. Graag onder vermelding van het factuurnummer.

Vergoeding

Veel verzekeraars vergoeden lactatiekundige zorg vanuit de aanvullende verzekering. 

Declareer altijd de rekening bij jouw verzekeraar.

Vergoedingen per verzekeraar: 

 

Vind je hier

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereninging voor Lactatiekundigen.

IBCLC lactatiekundigen welke zijn aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor lactatiekundigen worden erkend door zorgverzekeraars. In een enkel geval wordt een doorverwijzing van huisarts of verloskundige gevraagd. Een telefoontje naar de betreffende verloskundige of huisarts en het wordt voor je geregeld.