Moeder Aardig
Even voorstellen

Even voorstellen

 

VOL PASSIE EN AANDACHT

Mijn naam is April Alkema-van Oers. 

Sinds 2015 ben ik waarnemend verloskundige in Eindhoven en omstreken. Sinds 2018 ben ik mijn lactatiekundige praktijk gestart.

Borstvoeding heeft mij altijd gefascineerd, daarom ben ik de opleiding tot lactatiekundige gaan volgen in Genk. Sinds 2018 ben ik IBCLC-gecertificeerd en gediplomeerd lactatiekundige. Dit betekent dat ik erkend lactatiekundige ben, en dat mijn diensten in de meeste gevallen vergoed worden door je zorgverzekeraar. 

Naast verloskundige en lactatiekundige ben ik de trotse moeder van (natuurlijk) de leukste kinderen van de hele wereld en omstreken! 😉

Met mijn theoretische kennis en praktijkervaring hoop ik je met raad en daad te mogen ondersteunen tijdens jouw persoonlijke  borstvoedingsavontuur 

Ik sta voor persoonlijke zorg. Dit houdt in dat ik het belangrijk vind dat jij je gehoord en gezien voelt in jouw borstvoedingswensen en verwachtingen. In de praktijk betekent dit dat ik ruim de tijd voor je neem en dat je altijd contact met me op kunt nemen bij vragen of onzekerheden. 

Voor meer informatie of vragen mag je me altijd bellen.

06-17830133